"Я попросила Петра Олексійовича сісти для фото, але до мене підбігли представники його команди...", - фотограф Порошенка

Петро Олексійович ніколи не сідає, якщо його дружина стоїть, здивувалась Вікторія...

Вікторія Істоміна

Фотограф Вікторія Істоміна на своїй фейсбук-сторінці розповіла, що її найбільше вразило під час фотосесії родини Петра Порошенка, передають Патріоти України.

"Багато хто мене запитував про Петра Олексійовича, і чому я не викладаю фото, які зробила для нього та його родини.

Можу сказати наступне - часто показником людини є відносини між найближчими, виховання дітей та відношення жінки до свого чоловіка!

Була надзвичайно вражена Мариною – стриманість, повага, скромність та відданість своїй сім'ї. Виховані та слухняні діти, не багато політиків можуть цим пишатись, особливо коли їх четверо.

А момент, котрий найбільше став пояснювальним – я попросила Петра Олексійовича сісти для фото, але до мене підбігли представники його команди і тихенько на вушко сказали, що Петро Олексійович ніколи не сідає, якщо його дружина стоїть. Це чомусь у нашому теперішньому світі здивувало мене найбільше".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...