"Я сформував матеріальну подушку завдяки бізнесу і переписав на дружину", - Разумков

Разумков не цікавився зарплатою спікера...

Голова "Слуги народу" і найімовірніший майбутній спікер Верховної Ради Дмитро Разумков пояснив своє ставлення до розміру зарплати народного депутата. А також повідомив, чому не цікавився зарплатою спікера, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

Про зарплату депутата

Депутат Ради нового скликання матиме зарплату у 36-37 тисяч гривень, а з доплатами – до 50 тисяч. Дмитро Разумков вважає, що "вона (зарплата – ред.) могла б бути більшою". "Це хороша зарплата на тлі мінімальної, але недостатня. Ми тільки йдемо до того, що є, наприклад, у європейських депутатів – гідна зарплата і хороший соціальний пакет, коли людина тримається за цю роботу і розуміє її престиж", – пояснив лідер "Слуги народу".

"За 40 тисяч гривень не купиш шестисотий Mercedes, але жити можна цілком гідно. Далі – питання твоїх цінностей. Якщо ти корупціонер – тебе і мільйонні заробітки не зупинять", – наголосив Разумков.

І додав, що депутати від СН усвідомлюють невідворотність та миттєвість настання кримінального покарання за корупційні дії.

Про зарплату спікера

На запитання щодо розміру заробітної плати спікера Ради Разумков відповів: "Приблизно 50 тисяч гривень".

"Мені досить. Я сформував собі матеріальну подушку за рахунок бізнесу. Переписав на дружину. Але можу говорити про це спокійно, бо вона була одним із партнерів у нашому консалтинговому бізнесі. Сенсацій тут не буде", – зазначив Дмитро Разумков.

Журналісти зауважили, що Разумков під час інтерв'ю у ресторані замовив філе дорадо зі спаржею за 385 гривень і грейпфрутовий лимонад за 89 гривень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...