"Я це люблю": Усик прокоментував важку перемогу над Чісорою

За неофіційною інформацією, Усик заробив за бій в Лондоні близько 2 млн доларів, а куди більш розкручений Чісора - понад 5 мільйонів.

У ніч, на неділю, 1 листопада, 33-річний український боксер Олександр Усик (18 перемог, 13 з них - нокаутом) провів на «Уемблі Арені» в Лондоні другий у своїй кар'єрі поєдинок в суперважкій вазі, перемігши за підсумками 12 раундів одноголосним рішенням суддів дуже небезпечного 36-річного нокаутера з Англії Дерека Чісору (32 перемоги, 23 з них - нокаутом, 10 поразок) і ставши обов'язковим претендентом на чемпіонський пояс за версією WBO. Британський рефері Боб Вільямс віддав перемогу українцю - 117:112, а датчанин Ян Крістенсен і росіянин Юрій Копцев - по 115:113, передають Патріоти України.
"Це справжній тест для мене в суперважкій вазі, - заявив після поєдинку Олександр Усик. - Дерек Чісора - великий і важкий хлопець. Відмінний бокс, я люблю це. Я відмінно впорався з британцем. Я очікував такий поєдинок, ми налаштовувалися навіть на більш серйозний тиск. Не знаю, чи відповів цей бій на питання про те, чи зможу я добре виступати в супертяжах. Це питання до фанатів і диванних експертів.
Яку б я оцінку себе поставив за поєдинок з 10-бальною системою. Трійку! Втім, головне тепер - поїхати додому, провести якомога більше часу з сім'єю і далі продовжувати тренуватися. Я не боксував цілий рік, у мене не було боксерської практики.
Я хочу стати в суперважкій вазі абсолютним чемпіоном. Не просто чемпіоном світу, а абсолютним! Thank you very much, спасибі, дякую", - розповів Усик.Нагадаємо, що успіх дозволив Усику стати обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу за версією WBO, яким володіє Ентоні Джошуа (британець був присутній на бою Олександра). Іншими словами, перемога українця зобов'язала Ентоні в наступному бою провести захист проти Усика. В іншому випадку Джошуа, у якого на 12 грудня в Лондоні запланований захист пояса IBF в поєдинку проти болгарина Курбата Пулєва, доведеться відмовитися від титулу, і Олександр Усик боксуватиме за вакантний пояс проти першого номера рейтингу WBO на той момент.
«Привіт, Ентоні!» - крикнув Джошуа, який перебував у залі, відразу після перемоги Олександр Усик, на що британський чемпіон лише посміхнувся.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...