"Я устал, я ухожу": Новорічне звернення Путіна до росіян може стати останнім (відео)

Джерела повідомляють, що в Росії все готово до передачі влади.

Одним з варіантів транзиту влади в Росії є призначення дострокових президентських виборів, про що може бути оголошено вже в переддень Нового року за певною аналогією з 31 грудня 1999 року. Визначальним фактором процесу є погіршення здоров'я глави Кремля Володимира Путіна, про який напередодні повідомив цілий ряд впливових західних ЗМІ, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Для запуску транзиту і передачі влади в Росії практично все готово: прийняті і внесені в Конституцію необхідні зміни законодавства, населення під приводом коронавірусу "загнане" по домівках з метою запобігання будь-якій вуличній активності, пише російський телеграм-канал "Закулісний шептун".

Відсутній тільки консенсус в елітних групах Росії з приводу наступника Путіна. Російські експерти відзначають, що на даний момент єдиною більш-менш прийнятною фігурою є Медведєв, який займає пост заступника голови Ради безпеки Росії. Цей пост він зайняв після відставки з поста прем'єра. "Єдиною більш-менш прийнятною фігурою є Дмитро Медведєв в силу своєї слабкості і керованості", - зазначено в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...