"Я вільна людина": Нардепка від "Слуги народу", що плакала в Раді, порушила заборону фракції (відео)

Раніше нардеп від "Слуги народу" Євген Шевченко заявив, що у фракції їм заборонено ходити на три українські телеканали – 112 Україна, Newsone і Zik.​

Анна Скороход

Депутатка Верховної Ради від партії "Слуга народу" Анна Скороход прийшла на ефір програми "Голос народу" на телеканалі "112 Україна" всупереч забороні від фракції, передають Патріоти України.

Коментуючи питання журналістів, чому нардеп розплакалася на засіданні Ради, Скороход заявила, що у фракції не зважають на думку депутатів, та ігнорують їх правки до законів. При цьому вона також наголосила, що є вільною людиною і "заборони на неї не діють", тому вона прийшла на ефір.

Під час виступу в ефірі шоу Скороход підтримала процес розведення військ на Донбасі. За її словами, необхідно домовлятися та "йти до світла".

Разом з Анною Скороход на ефір прийшов бізнесмен Олексій Алякін, якого в ЗМІ називають її цивільним чоловіком. У розмові з виданням Алякін підтвердив свої відносини зі Скороход.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...