"Я закривався в туалеті, щоб ...": Відомий український артист ошелешив зізнанням про нервовий зрив

Гучна слава, що звалилася на Андрія Данилка, спочатку подобалася артисту, а через певний час стала сильно нервувати і набридати йому. Він при будь-якому зручному приводі намагався не виходити з готелю.

Артист Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки колись підкорив всю Україну. За його словами, великого щастя це не принесло, а викликало напади депресії і ностальгію за спокійного життя. Для того, щоб піти від настирливих прихильниць, Андрію доводилося ховатися в туалеті, передають Патріоти України з посианням на СТБ.

Ведучим програми "Неймовірна правда про зірок" Андрій Данилко дав відверте інтерв'ю.
На початку своєї кар'єри Андрій Данилко тільки приїхав до Києва, мріяв про велику сцену, квартиру в столиці і славу. Це потім буде відомість і депресія.
Андрій Данилко не відрізнявся в школі великою старанністю. Принагідно завжди намагався знайти виправдання своїй ліні і прогулам. Для того, щоб піти на випускний в костюмі, йому зібрали гроші всією школою. Його мама дуже старалася дати синові освіту. Завдяки мамі здійснилася і його мрія про художню школу.

В середині 90-х років з'являється образ Вєрки Сердючки. Він швидко стає популярним. А про справжнього Андрія Данилка забувають, що дуже сильно діє на психіку і викликає депресію. Поїздка на Євробачення дала можливість іноземному глядачеві оцінити талант Андрія. Слава і гроші не принесли задоволення від роботи, а ще більше занурили в тугу. Від нервів погіршується здоров'я, це проявилося в шкірному висипі на обличчі виконавця. Доводилося ховатися в туалеті, щоб не зустрічатися з шанувальниками.

За лаштунками Данилко ставав похмурим і самотнім. Тому він прийняв рішення про закінчення нескінченних гастролів і завершення концертної діяльності.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...