"Я зробив велику помилку": Дворазовий олімпійський чемпіон попався з наркотиками

Це не перший випадок, коли прославлений спортсмен потрапив в поле зору правоохоронців.

Легендарний норвезький лижник, дворазовий олімпійський чемпіон і 13-кратний чемпіон світу Петтер Нортуг повідомив в соцмережах, що поліція виявила у нього наркотики, передають Патріоти України.
«Я зробив велику помилку. Минулої ночі мене зупинила дорожня поліція. Я дуже швидко їхав. Мене відправили на тестування, і в крові виявили кокаїн. Потім поліція знайшла невелику кількість наркотиків у мене вдома. Дуже переживаю за своє майбутнє. Мені дуже шкода тих, кого я знову розчарував. Знаю, що буде порушено кримінальну справу. Я візьму всю відповідальність на себе", - написав 34-річний Петтер Нортуг, який завершив кар'єру в 2018 році, але продовжує виступати в аматорських перегонах.
На жаль, це не перший випадок, коли прославлений спортсмен (у нього 20 медалей Олімпійських ігор і світових першостей, а також два тріумфу на Кубку світу!) потрапив в поле зору правоохоронців. У травні 2014 Петтер розбив свою машину в рідному Тронхеймі, перебуваючи за кермом у нетверезому стані (в результаті аварії 23-річний пасажир отримав перелом ключиці). Його засудили до 50 днів тюремного ув'язнення, оштрафували на 185 тисяч норвезьких крон (більше 20 тисяч доларів) і довічно позбавили водійських прав. Тепер ось він знову сів за кермо і втрапив у скандал.

Додамо, що в даний час Нортуг займається випуском очок власної марки і є спонсором Асоціації лижних гонок Норвегії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...