"Я зрозуміла, за що Джон так любив Україну!": Вдова легендарного сенатора США Маккейна прибула до Києва на вибори

Дружина нещодавно померлого сенатора США Джона Маккейна Сінді прибула до Києва спостерігати за виборами президента.

Сінді Маккейн запевняє, що закохалася в Україні, передають Патріоти України.

Сінді Маккейн прибула до Києва в складі делегації Міжнародного республіканського інституту (IRI) та Інституту ім. Маккейна університету Аризона. Вони будуть спостерігачами на президентських виборах, які відбудуться вже через кілька днів - 31 березня.

"Джон був гарячим прихильником українського народу і його прагнення до свободи. Він називав свій 13-й візит під час євромайдану "одною з найбільш хвилюючих подій, які у мене коли-небудь були ... Я ніколи не бачив нічого подібного до того, що ми бачили". Тепер я розумію, чому він любив Україну", - написала в Twitter дружина легендарного сенатора США.Сінді Маккейн, серед іншого, зустрілася і з мером Києва Віталієм Кличком. Той нагадав, як багато сенатор зробив для України. "Людина жива, поки жива пам'ять про нього. Ми завжди будемо пам'ятати Джона Маккейна, який був великим другом України", - запевнив глава Києва.

Дружина Маккейна, зі свого боку, пообіцяла продовжувати справу свого покійного чоловіка в підтримці України. "Саме тому я сьогодні тут - щоб продовжити його справу", - запевнила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...