"Ягодка опять...": Зіркова голлівудська акторка відзначила своє 45-річчя

До карантину актриса мала намір влаштувати гучну вечірку, запросити велику кількість гостей, але від цієї ідеї з відомих причин їй довелося відмовитися.

4 червня голлівудська зірка Анджеліна Джолі відзначала свій ювілей - 45-річчя, передають Патріоти України з посиланням на The Mirror.
Іменинниця вирішила відзначати 45-річчя в колі своїх дітей, не запрошуючи нікого чужого. Тим більше, що в цей раз на свято Джолі зібралися всі без винятку її діти, і навіть старший прийомний син Меддокс, який вчиться в університеті в Південній Кореї, але з огляду на пандемію повернувся додому до матері.Свято пройшло в теплій сімейній атмосфері, мама і її діти нарешті зуміли зібратися в повному складі і прекрасно провели час один з одним.
Цікаво, що на честь свого свята Анджеліна Джолі також зробила подарунок нужденним людям. Будучи активним благодійником, актриса перевела пожертвування в розмірі 200 тисяч доларів в один із благодійних фондів, з яким співпрацює. Йдеться про фонд NAACP, який надає допомогу національним меншинам, які постраждали від порушення їх прав.
Що ж стосується колишнього чоловіка Джолі і батька її дітей Бреда Пітта, то він не був помічений 4-го червня поруч з будинком Джолі, хоча його особняк розташований не дуже далеко від її будинку: буквально в 10 хвилинах їзди на машині.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...