"Як "ДНР-івська еліта" Новий рік відзначала", - "Злобный Укр"​

Риночники позбулися неліквіду, а директори ресторанів заробили на ціні...

Так звана «еліта ДНР» відзначала новорічні свята в кращих закладах непідконтрольного Україні Донецька, розташованих по вулиці Артема. Про це повідомляє місцевий блогер "Злобный Укр", передають Патріоти України.

За його словами, стіл на чотирьох, в залежності від значимості «міністерства» коштував від 5000 рублів. При цьому на столі було пара пляшок російського шампанського, легкі салатики, закуски м'ясні, сік в розмірі півлітра на людину і розважальна програма. Блогер уточнює, що для «ДНР-івської еліти» виступали «відомі донецькі колективи».

За даними "Злобного Укра", за вечір обслуговування цих заходів співробітники ресторанів заробили від 20 тисяч рублів на людину через те, що чисельність людей від «міністерств» було від 10 до 20 столиків. «Силові структури» виділили на ці заходи по 5 мільйонів рублів зі своїх «бюджетів», хоча вказали в «звітах» всього по мільйону.

Блогер пише: «В "Атласі", в ресторані в готелі "Рамада" відпочивали "МВС" і "МГБ", а також "народна рада" і "віце-прем'єр", де вартість була на людину: дорослі - 3 500 руб, діти до 6 років - безкоштовно, з 7 - 14 років - 2 000 руб. В King Town і King Life було найбільше людей: замовляли столики за 14 днів, їжа і закуски на розсуд. Столик на 4 був від 14 тисяч рублів і вище. Середня заповнюваність залів була 80% від всього місткості».

Крім того, блогер з посиланням на джерела уточнив, що власники торгових точок на ринках продавали підприємствам громадського харчування прострочений товар за зниженою ціною. "Злобный Укр" додає, що «риночники позбулися неліквіду, а директори ресторанів заробили на ціні»: «У Донецьку близько 40 закладів провели новорічні корпоративи, де в середньому було від 100 осіб і стільки ж міні кафе, де відзначало до 50 осіб. Кухарі деяких ресторанів були в шоці від продуктів, але гроші роблять все, шанс заробити за добу на руки офіціанту з чайовими близько 1500-3500 рублів не кожен день випадає».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...