Як дуже інформована за родом своєї роботи людина: Аваков розповів, коли може закінчитися карантин

За словами Авакова, кілька днів в Україні з посиленим карантином показали, що вжиті заходи були введені своєчасно і у нього з'явився «обережний оптимізм».

Глава МВС Арсен Аваков розповів про те, коли карантин в Україні може закінчитися і які заходи зараз робить держава для фінансового підтримання народу. Про це він пише у Facebook, передають Патріоти України.

За словами Авакова, кілька днів в Україні з посиленим карантином показали, що вжиті заходи були введені своєчасно і у нього з'явився «обережний оптимізм». «Пока так! Важно, очень важно «держать строй», не сорваться — и через режим карантина окончательно разорвать все цепочки распространения опасного вируса», — йдеться в пості.

Аваков зазначив, що зараз в країні ще не настав пік пандемії і висловив надію на те, що ця доля може минути Україну. При цьому він підняв питання, коли може закінчиться карантин для українців. «Когда? Я очень информированный по роду своей работы человек и даю вам ЧЕСТНЫЙ ответ – Когда? — я не знаю, никто не знает. И если кто-то уверенно говорит, что знает – не верьте. МОГУ, тем не менее ПРЕДПОЛОЖИТЬ – и надеяться, что страна начнет возвращаться к нормальной жизни в мае, а оправится окончательно на этом этапе, — к лету», — зазначив міністр.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...