"Як Ху*ло, Медведчук і "п’ята колона" підштовхують Зе-владу до зради", - Данилюк-Ярмолаєва

Рівно 7 років тому Російська Федерація дуже чітко зрозуміла, що втрачає минулий тотальний всеосяжний вплив на внутрішню політику України.

Про це у своєму блозі пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаева, передають Патріоти України.

"Не допомогли ані Пол Манафорт, ані Дмитро Табачник, ані “харківські угоди”, ані кредит Януковича у Москви. Тому невдовзі Росія пустила кров у Криму і на Донбасі, на десятиліття вперед перетворюючи ці території на фільми жахів.

Я згадаю імена тих, хто 22 січня 2014 року бився не на життя, а на смерть заради усіх нас. Це - вірменин Сергій Нігоян із Дніпропетровщини. Це - білорус Михайло Жизневський, якому снайперська куля влучила прямо у молоде і гаряче серце. Це львів'янин Роман Сеник. Снайпер прострелив йому легеню і важко поранив у плече бронебійною кулею спеціального призначення. І попри те, що сотні киян прийшли здавати кров до Київської міської клінічної лікарні № 17 — Герой помер 25 січня... Якби не вони і їхня самопожертва — хтозна, чи не стали би ми Малоросійською областю зараз.

Справа в тому, що Російська Федерація і її посіпаки в тілі України дуже чітко розуміють, що час грає проти них. Якщо до 2017 року українців ще могли “катати” на “давайте поговорим с оккупированным Донбассом”, “простим, все друг другу”, “зшити країну” — у 2021-му такий план уже не працює.

Ба більше - яскравим свідчення істинних намірів Росії напередодні будь-яких переговорів з Україною стала уже класична “традиція”. Щоразу на фронті ворожий снайпер убиває українського воїна на Сході.

Так наші північні вороги реагують на те, що пришити гангрену ОРДЛО з легалізацією її у політичному полі стає дедалі важче. Дійшло до того, що путінський посіпака, приставлений Кремлем реалізовувати у нас тут Придністров’я 2.0 — Дмітрій Козак вривається на переговори ТГК і намагається уламувати Київ на підписання “договорняка” по проштовхуванню Донецька і Луганська. Цікаво, що раніше в цих переговорах він участі не брав.

Паралельно до шаленого тиску на Україну прямо до Дня соборності підключився коханий кум Владіміра Путіна - Віктор Медведчук. Саме для підсилення позицій Козака Медведчук розіграв клоунаду “я рятую чотирьох українських заручниць”. І коли зрозумів, що Україну так і не уламали на державну зраду — чотирьох бранок знову відправили до тюрем ОРДЛО. Тобто у РФ і її посіпак всередині України був дуже чіткий план — організувати зраду нинішньої влади до 22 січня. Сподіваюся, ви не забули наскільки важливими для ФСБ і Путіна є прив'язки до дат?

Вручення 4 бранок з рук доброго Медведчука мало символічно показати, що у нас - “громадянська війна” і треба скоріше сідати за стіл переговорів зі “своїми співгромадянами”. Звісно, за допомогою ОПЗЖ.

Дуже цікаво про тих державників, які бездумно підіграли Медведчуку — написала правозахисниця і журналістка Ольга Решетилова: “Медведчук письмово звернувся до голови СБУ Івана Баканова за дозволом пропустити його через КПВВ "Майорське", аби він міг особисто забрати заручників. Надвечір виявилося, що повезуть за маршрутом Донецьк-Луганськ-Ростов-Мінськ-Київ. Але потім з’явилися чутки, що літак взагалі не вилетів за заручниками (про це сказав Голова української делегації у тристоронній контактній групі Леонід Кравчук), їх повернули до місць ув’язнення”.

Тобто президенту Зеленському ще і натякнули, що без такого посередника як Медведчук не вийде нічого. А я нагадаю, що за більш-менш узгодженими даними — в тюрмах ОРДЛО тримають понад сто осіб. В тому числі — українських воїнів. Натомість нам пропонують чотирьох жінок, в тому числі дружину проросійського бойовика і медика батальйону НЗФ “Зоря”. Тиснуть на жалість.

А тепер повернемось до Києва. Чому росіяни і їхні посіпаки так спішать?

21 січня п’ята колона на чолі з Лукаш і Портновим отримала велику поразку. Саме цього дня ЄСПЛ ухвалив рішення у справах, що стосуються подій під час Революції гідності. І це рішення раз і назавжди затикає пельку Лукаш і Портнову, що в нас там начебто був переворот.

Судове рішення поклало відповідальність за катування і вбивство мирного демонстранта, жорстоке поводження з учасниками Євромайдану та небажання розслідувати ці злочини саме на владу. І тепер ви можете сміливо затикати рота тим, хто каже, що це майданівці били доблесних “мальчиків” із кримського та донецького “беркута”.

Але справа в тому, що люди особливої породи, я називаю їх — регіоналус недобитус — прагнуть стерти історію про Майдан і Революцію гідності.

І одразу після цього рішення виліз Андрій Портнов. Теж підігруючи Медведчуку і Козаку в їхні брудній справі поневолення України. І похизувався тим, що у нього є рішення, яке забороняє згадку у підручниках історії для школи про Революцію гідності.

Щоправда, як кажуть знайомі юристи, рішення ще треба прочитати. Але, враховуючи, що залучений до справи суддя Руслан Арсірій, уже намагався заборонити Майдан і відмінити націоналізацію Приватбанку — може бути все.

Як незнання історії школярів може вилізти боком — ми могли бачити упродовж останніх кількох діб. На прикладі тіктотекерші Тасі, яка полюбила Росію, погрожувала офіцеру Генштабу Анатолію Штефану. А після критики лідера думок для “школоти” — ще і намагалась зіштовхнути ЗСУ і МВС. Бо не зрозуміла, що скаржитись на ветеранів Арсену Авакову — не дуже мудро, аби мати подальший успіх і рекламні контракти на рекламу майонезу.

Кейс тіктокерші Тасі — це приклад того, що страшні в інтернеті не тільки педофіли. А й російський світ. І саме через те, що Іван Баканов та Володимир Зеленський бояться відімкнути рупори Кремля та Медведчука в Україні — у нас виростає покоління, яке заради хайпу і лайків обирає Росію. Саме у нас — заручниками-жінками намагаються схилити державу до зради у День соборності і день загибелі Нігояна та Жізнєвского.

І тому висновок такий. Єдине, що нас може врятувати від цього валу — це формування української ідентичності. Без компромісів і пошуків “хороших русских”. Пам’ятайте про це, якщо 23 січня вам захочеться лайкнути інформацію про мітинг на підтримку Навального в українському Сімферополі. Окупованому Росією."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...