Як Кім Кардашьян: У прагненні бути схожою на свого кумира дівчина перенесла 20 пластичних операцій

Шанувальники моделі закликали її звернутися по допомогу до фахівців в області психотерапії. А також відзначили, що до хірургічного втручання вона виглядала набагато краще, ніж зараз.

Зовнішність Кім Кардашьян настільки захоплювала Дженніфер Памплон, що вона вирішила кілька разів лягти під ніж пластичного хірурга. Постійні трансформації привели до неприємних наслідків, які відбилися на обличчі дівчини, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

27-річна мешканка Лос-Анджелеса перенесла 20 операцій зі зміни зовнішності: вона вісім разів збільшувала сідниці, видалила вісім ребер, вставила грудні імплантати і філери в щоки, змінила форму стегон, а також зробила ринопластику, ліпосакцію і підтяжку обличчя. До недавнього часу модель була цілком задоволена результатом, тому вона зважилася на ще один крок на шляху до зовнішності мрії - пухкі губи.

Коли дівчина звернулася до фахівця, вона розраховувала на якісну роботу, але, за підсумком, прийшла в жах від побаченого. Лікар ввів американці три міліметри філера для необхідного ефекту, але не підозрював, до чого це може привести. Через надлишок препарату в організмі у дівчини почалося запалення, губи почали хворіти і кровоточити. «Я заплатила три тисячі доларів за збільшення губ і була шокована, побачивши своє відображення в дзеркалі. Це був якийсь «риб'ячий рот». Мені довелося кілька днів провести вдома, ховаючись від оточуючих. Я не могла перестати плакати», - зізнається Дженніфер.

Після звернення в клініку, модель отримала потрібну медичну допомогу, їй видалили філери і зараз її фізичний стан стабільний. «Тепер мої губи виглядають, як у людей похилого віку - вони розтягнуті і зморщені, як повітряна кулька, що здулася», - запевняє телезірка.

Правда, американка стверджує, що більше постраждала морально. Дівчина усвідомлює, що марно катувала себе і націлена розібратися у власних проблемах.

Шанувальники моделі закликали її звернутися за допомогою до фахівців в області психотерапії. А також відзначили, що до хірургічного втручання вона виглядала набагато краще, ніж зараз. Прагнення стати схожою на Кім Кардашьян стало згубним для дівчини.

До слова, заради бажаної зовнішності Памплона витратила 500 тисяч доларів. Дівчина розповіла, що перенесла так багато операцій на обличчі, що лікарі просто відмовлялися вдаватися до нових процедур.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...