"Як непотріб": Мережу шокувало фото з ялинками після Нового року в Києві

Ялинки викинули бізнесмени, яким не вдалося продати хвойні до того як святковий ажіотаж згаснув.

У Києві після новорічної ночі на перехресті проспектів Правди та Свободи (мікрорайон Виноградар) з'явилася гора ялинок, які викинули, як непотріб. Фото розмістили у спільноті "Київ Оперативний" у Facebook, передають Патріоти України.

Ялинки викинули бізнесмени, яким не вдалося продати хвойні до того як святковий ажіотаж згаснув. Прямо на тротуарі лежать десятки сосон і ялин. Аби таке дерево виросло у природі, необхідно 6-8 років.

У коментарях до допису розгорнулася жвава дискусія. Багато хто з киян говорить про те, що сосни не пропадуть: співробітники ЖКГ відвезуть їх до зоопарку на годівлю тварин.

Дехто зауважує, що так поводитися з деревами - злочин і недобросовісних бізнесменів потрібно притягувати до відповідальності. А наступного року і взагалі заборонити займатися постачанням дерев. Як альтернативу повноцінному живому древу кияни запропонували новорічні композиції з хвойних гілочок. Мовляв, і гарно пахнуть, і екологічні, і дерева нівечити не треба.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...