"Як п'яничок викинули!": Кремлівський пропаганд*н різко "наїхав" на терористів "Л/ДНР" (відео)

Російський пропагандист, військовий кореспондент ВДТРК Олександр Сладков обурився, що в "Л/ДНР" заборонили журналістам відвідувати передові позиції на Донбасі.

Олександр Сладков

Відповідне відео кореспондент державного телеканалу "Россия 1", який неодноразово їздив на схід України, опублікував на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

"Коли ми були потрібні, коли керівництво, яке воювало на Донбасі, до нас було прихильним, нас приймали всюди, тоді було нормально. А коли ми перестали бути потрібні, нас як якусь шваль, п'яничок викинули з пристойного закладу – цього інформаційного простору", – заявив він.

Сладков стверджує, що знає, хто розпорядився не пускати кореспондентів, проте конкретні імена не назвав.

Він підкреслив, що рішення терористів "контрпродуктивне", стверджуючи, що співробітникам росЗМІ заважають "добувати правду".

Додамо, вперше про заборону відвідувати передові позиції "Л/ДНР" Сладков повідомив 13 листопада. Пізніше він написав, що доступ для ЗМІ був відкритий, однак тепер стверджує зворотне.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...