Як повернути у своє життя святковий настрій: Гороскоп на 21-22 грудня

Сонце переходить до знаку Козерога.

У вихідні 21 і 22 грудня люди будуть сповнені сили та енергії. На місці не сидітиметься. Про це розповіла астролог Олена Максимова, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Сонце переходить до знаку Козерога, - говорить астролог. - Займайтеся спортом. Обирайте інші форми активного відпочинку. Чутливі натури повинні пам'ятати про можливе загострення страхів. Не дивіться фільмів жахів перед сном. Краще посидьте ввечері у затишній кімнаті з чашкою гарячого чаю. Святкового настрою бракуватиме. Аби повернути його у своє життя, купіть та вберіть ялинку, прикрасьте оселю, подивіться різдвяні фільми. Хворим на гіпертонію слід контролювати тиск. Можливі різкі коливання його показників. Оточуючі частіше жалітимуться на головний біль та посилення кровотечі".

  • Овен

Не варто щедро розкидати гроші по крамницях. Частину заробленого заощадьте. Вам з партнерами забажається провести вихідні по-різному. Або поступіться їм, або дійте кожен на власний розсуд.

  • Тілець

Триває складний фінансовий період. Додаткових доходів не передбачається. Стаття повсякденних витрат зростає. Відпочивайте вдома. Самотніх друзі намагатимуться познайомити з новими партнерами.

  • Близнюки

У ваше життя може повернутися колишнє кохання. Проведіть ці дні разом. Спробуйте визначитися зі своїми почуттями. Друга спроба може бути вдалою.

  • Рак

Витрачати вихідні на заробітки не доведеться. На все необхідне грошей вистачатиме. Купуйте побутову техніку.

  • Лев

Зберегти заощадження недоторканими не вдасться. Не позичайте знайомим свої речі. Складно буде повернути їх назад. Легковажне ставлення до стосунків неприпустиме. Не обіцяйте зустрічі кільком партнерам водночас. Вихідні будуть зіпсовані.

  • Діва

Не виставляйте у продаж свої речі. Вигідних фінансових пропозицій не буде. Не варто у ці вихідні займатися оновленням свого гардероба. Для цього краще підійдуть будні.

  • Терези

Уникайте участі в азартних іграх. Ваші гроші залишаться у чужих кишенях. Час розпочинати ремонт. Він не затягнеться надовго. Кошти на нього надходитимуть вчасно. Ревнощі ускладнюватимуть діалог з партнерами.

  • Скорпіон

Зосередьтеся на домашніх турботах. Допоможіть рідним у хатніх справах. Ввечері поспілкуйтеся зі старшими членами родини.

  • Стрілець

У вашій кишені обмежена сума грошей. Це ускладнить реалізацію ваших планів. Пошукайте додаткові засоби економії. Куплена офісна техніка не працюватиме.

  • Козеріг

Кидати стосунки напризволяще небезпечно. Підтримуйте приязне спілкування з дорогими людьми. Цінуйте тих, хто поруч за будь-яких обставин.

  • Водолій

Час від часу спалахуватимуть гострі суперечки. Дійти згоди з оточуючими буде непросто. Не підтримуйте конфліктних розмов.

  • Риби

Не шкодуйте грошей на підтримання здоров'я. Фінансів вистачить і на заняття спортом, і на культурну програму. Не купуйте коштовності.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...