Як позбавиться від проблем і залучити удачу: Обряди і заговори на 1 грудня

Кожна людина, яка проведе обряди в цей час, отримає шанс змінити життя на краще.

Початок грудня, а саме 1 число місяця, сприятливе для позбавлення від проблем і залучення удачі, передають Патріоти України.

Зима - чарівний час, коли збуваються будь-які мрії. З давніх-давен люди готувалися до цього сезону заздалегідь, а коли приходив грудень, розпочинали проводити спеціальні обряди. Вважається, що в перший зимовий день можна почати нове життя і розгорнути свою долю на краще. Якщо ви хочете привернути удачу і позбутися від проблем, скористайтеся кращими обрядами від експертів.
  • Обряд на залучення удачі
Цей обряд бажано провести в ніч з листопада на грудень. Велику ефективність він має саме в темний час доби. Опівночі потрібно написати на папері свої цілі і плани, які ви мрієте здійснити найближчим часом. 9 раз скажіть магічні слова: "Як багато снігу з небес впаде, так багато удачі в грудні мене чекає". Згорніть папір декілька разів і сховайте в будь-якій схованці біля будинку.
Через 3 дні поверніться до схованки і знайдіть свій список бажань. Якщо він виявиться на місці, значить, удача вже посміхнулася вам і зовсім скоро задумане втілиться в життя. Якщо папір загубився, порвався або сильно відволожився, зверніть увагу на свої цілі і надії: багато які з них потребують додаткового аналізу. Можливо, потрібно змінити напрямок.
  • Обряд на позбавлення від проблем
Цей обряд діє комплексно, допомагаючи вириватися з убогості і смуги невдач. Для обряду знадобиться гілочка ялини з інеєм. 1 грудня покладіть її в скляну банку і принесіть в будинок. Вимовте дієвий заговір над гілочкою: "Як іній від тепла тане, так всі проблеми тануть, зникають, розчиняються. Від ялинової гілки мені удачі додасться. Не пристануть до мене неприємності, відтепер мені щасливим бути і про всі проблеми забути".
Після заговору потрібно збити іній, якщо він залишиться, а потім поставити ялинову гілочку на чільне місце, бажано на верхню полицю. Ялиновий талісман, який зберігається вдома, захищає людину від негараздів. Крім того, ялина має потужну енергетику, яку вона поширює на всіх членів сім'ї, даруючи їм удачу, сили і натхнення. Коли ялинова гілочка відстоїть своє, обряд можна повторити.
Щоб грудень приніс краще, ви можете скористатися не тільки обрядами, але і порадами астрологічного прогнозу. Постарайтеся провести цей місяць в приємних клопотах по завершенню справ і приготування до свята, щоб почати новий рік щасливими.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...