"Як у Запоріжжі доблесна поліція пошилася в дурні. Причому двічі", - журналіст

Правоохоронці затримали чоловіка з "предметом, схожим на холодну зброю"...

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці пише журналіст і блогер Олександр Міхельсон, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Доблесна запорізька патрульна поліція споймала пацанчика з саморобним "мечем". Я в толкіністській юності теж раз такий транспортував по Києву, і то в метро. Но я в дикому 1999-му не споймався, а пацанчик в цивілізованому 2021 - да.

Це було б іще такоє, якби доблесна запорізька поліція не виставила цей свій непересічний Подвиг в інтернети, до відома широких верств населення. "Зупинивши громадянина та поспілкувавшись з ним, останній повідомив, що це меч виготовлений кустарним способом, а пояснити історію походження та мету використання громадянин відмовився", - повідомила поліція. Тим самим переконливо продемонструвавши, що граматичний дебілізм її пресслужби як мінімум дорівнює побутовому дебілізму того начальника, який вирішив увічнити в інтернетах сей Подвиг...

А коли громадськість почала не тільки ржати, а вже й обурюватись, доблесна запорізька поліція, тобто її пресслужба, випустила ще й сиквел. Суть якого полягає в тому, що раз та залізяка схожа на холодну зброю, то вона схожа на холодну зброю, а наскільки схожа - то встановить експерт зі схожості залізяк на холодну зброю, а ви тут ану молчать, ти ба, ми їх від зарізяки з залізякою рятуємо, а вони ще й стібуться!
Тепер сам суворо думаю, що планую переїзд - і як же його перевозити схожі на холодну зброю кухонні ножі? Навєрно, треба зразу нести до експертів."
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...