Як відбуватиметься Хода гідності на День Незалежності України

Зведене тренування Ходи гідності пройде в середу на злітній смузі заводу "Антонов".

На плацу окремого Президентського полку у вівторок відбулося перше тренування військовослужбовців Збройних сил України в тому складі, в якому вони пройдуть по Майдану Незалежності 24 серпня, зведене тренування Ходи гідності пройде в середу на злітній смузі серійного заводу "Антонов". "У цьому році в урочистостях візьмуть участь понад 350 військовослужбовців з Сухопутних військ, Сил спеціальних операцій, Десантно-штурмових військ, Військово-морських сил, Військово-повітряних сил, ветерани АТО / ООС", - повідомив заступник начальника управління морально-психологічного забезпечення командування Сухопутних військ полковник Сергій Нагорний, якого цитує інформаційне агентство Міністерства оборони України "Армія Inform", передають Патріоти України.

Крім того, окремою "коробкою" пройдуть ветерани, відмічені бойовими нагородами за участь в АТО / ООС. Також нарівні з чоловіками в розрахунку ЗСУ візьмуть участь дві жінки-військовослужбовиці (в "коробці" Сухопутних військ).
У Міноборони зазначають, що Хода гідності буде відрізнятися новим форматом. Замість традиційного військового параду з демонстрацією бойової техніки і авіації - мінімальна кількість військових і відмова від показу арсеналу озброєнь.
Цього разу участь у заході візьмуть тільки ті, хто відзначився на службі або має відомчі нагороди або ж державні нагороди.
Під час урочистостей 24 серпня двох військовослужбовців удостоять звання Героя України (один з них отримає нагороду під час онлайн трансляції з Сєвєродонецька, де зараз виконує місію по захисту України). Ще кілька бійців стануть кавалерами орденів Богдана Хмельницького ІІ-ІІІ ступенів та "За мужність".
За інформацією "Армія Inform", зведена масштабна тренування за участю всіх військових і інших формувань відбудеться в середу, 21 серпня, на злітній смузі заводу "Антонов".
Режисерами Ходи гідності стали кліпмейкер Алан Бадоєв та хореограф Олена Коляденко, перша репетиція пройшла 15 серпня на заводі "Антонов".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...