Як виглядає син російського художника, що застряг в унітазі (відео)

У мережі наробило багато галасу відео із сином відомого художника Ніколаса Сафронова Лукою Затравкіним, який застряг в унітазі в літаку.

Лука Затравкін до і після набору ваги

Проблемою стала вага відомого піаніста, яка перевалила за 200 кг. Хто такий Лука Затравкін і як виглядав до й після набору зайвих кілограмів, - передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Син Сафронова народився 31 жовтня 1990 року. Завдяки матері зацікавився із малих років музикою, що надалі стало вирішальним фактором для вибору професії. Він брав участь у різних конкурсах, йому пророкували велике майбутнє. У дитинстві і юності Лука став лауреатом 16 премій.

Лука є одним із п'яти дітей Сафронова, четверо з яких – позашлюбні. Багато років він бореться із зайвою вагою, а його мати лікується від онкології. Сам музикант зізнавався, що з 11 років вже важив понад 100 кг, а в сімнадцять років вага досягла 170.

Кілька років тому завдяки ультиматуму батька Затравкін дотримувався дієти і навіть схуд на 74 кг. Але за останні три роки хлопець знову набрав понад 100 кг. Однією з причин стала ДТП, в яку потрапив син Сафронова. Його машина збила жінку похилого віку, яка переходила дорогу на червоне світло світлофора. Молодий чоловік повністю визнав провину й не був засуджений до реального позбавлення волі.

"Так, вона вискочила на червоний. Є багато свідків, що вона рухалася на червоне світло й вийшла за межі пішохідної зони. Але як вона може бути винна? Пішохід завжди правий. Приношу щирі співчуття родині загиблої", – говорив тоді Затравкін.

Тим часом, дієтологи вважають, що 28-річному чоловікові потрібно терміново звернутися до лікарів через зайву вагу й провести баріатричну операцію, завдяки якій зменшується шлунок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...