"Як з літ - так і з розуму": На Росії ревнивець-пенсіонер зарізав молоду дружину і одягнув її у весільну сукню

У пари залишилася 9-річна дочка.

У місті Рубцовськ Алтайського краю РФ 70-річний місцевий житель розправився з 30-річною дружиною, перерізавши їй горло. Після вбивства пенсіонер надів на вбиту весільну сукню і поклав в ліжко, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Після вбивства ревнивець наклав на себе руки, розкривши ножем трахею, живіт і випивши оцтової кислоти. Перед цим він зателефонував в поліцію. Прибулі на місце медики госпіталізували вбивцю в лікарню, проте врятувати його не вдалося.
За попередніми даними, на вбивство чоловік зважився в припадку ревнощів. Дружина, яка була на 40 років молодшою, мала привабливу зовнішність, подобалася чоловікам і багато разів намагалася піти від чоловіка-пенсіонера. Однак, за інформацією місцевих видань, не наважувалася, оскільки той мав зв'язками з впливовими людьми.
«Він - чоловік гарячий, тому ревнощі були йому властиві. Шкода дівчину, вона була доброю», - розповіли журналістам знайомі подружжя.
У пари залишилася 9-річна дочка. Зараз точні обставини події встановлюють слідчі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...