Як з літ, так й з розуму: 70-річна Пугачова налякала "мертвим" обличчям після чергової пластики

Алла Пугачова з'явилася в Москві на прем'єрі однієї з картин і відразу привернула увагу своїм "новим обличчям".

Кадри зі світського заходу з'явилися в Instagram на одного з фанатських сторінок артистки, передають Патріоти України.

Пугачова приголомшила зовнішніми змінами, що тут же відзначили в коментарях під опублікованими кадрами.

Користувачі писали, що Примадонна переборщила з уколами ботокса, і це видно на її обличчі. Одна половина якого крива, губи вже не такі, як були раніше. До того ж через підтяжок у артистки вже не так широко відкриваються очі, а обличчя виглядає як перекошене.

"Ось вам приклад ботокса на губах! Перш, ніж робити губки, добре подумайте, чи потрібен вам такий ротик!" "Да уж ... Кривенько вийшло", "Так і очі вже насилу відкриваються ... тягнули шкіру за вуха з лишком ...", "Алла себе знівечила остаточно", "Бабці за 70 вже, навіщо так знущатися над собою", "Алла мертва, з мертвим обличчям", - пишуть користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...