Як заохотити до навчання: Вчитель хімії створив пісню, щоб учні вивчили таблицю Менделєєва (відео)

Хімічна рок-співанка підірвала цілу школу.

Учитель Іван Заболотських підсадив своїх учнів на хімію та рок. Щоб не мучити малих, запакував елементи у трек гурту “Queen”, передають Патріоти України з посиланням на ШоТам.

Ця хімічна рок-співанка підірвала цілу школу у Києві. “Гідроген, гелій, літій, берилій, бор, карбон”, – звучить трек.

Так учитель Іван Заболотських вчить малих таблиці Менделєєва. Та завдяки римі і ритму моментально запам’ятовують порядок елементів. “Я просто настукував ритм і раптом зрозумів, що елементи ідеально лягають на мелодію”, – каже Іван Заболотських.

Івану Заболотських 26 років і його співанка замінила багацько нудних вправ. “Раніше нам доводилося писати багато нудних диктантів на повторення”, – згадує Іван Заболотський.

“А тепер співанка – наш хіт. Діти підбирають музику на різних інструментах і грають А ще виправляють інших вчителів, коли ті роблять помилки. Я підрахував, що рок-співанка на 50% підвищує результати знань з теми. Я вражений”, – каже Іван Заболотських.

Іван не лише співає, але і вивчає з дітьми сполуки за фільмами. “Сірка була у “Костянтині”, а нітрат срібла знищував вампірів у “Іншому світі”, – пояснює Іван Заболотських.

Зараз його учні стають хімічними рок-зірками у соцмережах. “Співаємо, коли треба перенаправити їхню енергію – клас наче перетворюється на концертний зал”, – розповідає Іван Заболотських.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...