"Яка війна? Я з Росії, у мене ніякої війни ні з ким немає": У Миколаєві продавали одяг з символікою окупанта

Після розмови з адміністрацією закладу було вирішено викинути футболку з російською символікою.

В одному з магазинів Миколаєва продавали футболку із зображенням герба Росії та написом “Завжди вірний”. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Леонід Ткаченко, передають Патріоти України.

Чоловік, який знайшов футболку, запитав, звідки в магазині взявся одяг з символікою країни-окупанта. У відповідь одна з продавчинь заявила, що вона родом з РФ і вже протягом 40 років живе в Україні. “Яка війна? У кого війна? Я з Росії, у мене ніякої війни ні з ким немає. Я 40 років в Україні живу. У мене ворогів немає … У мене всі люди брати … Мій син нікого не вбив… Звертайтесь до олігархів, які ділять територію, а не до нас”, – відповіла вона.

Після цієї розмови Ткаченко звернувся до адміністратора закладу. У підсумку було вирішено викинути футболку з російською символікою.

Відео набрало понад 1,5 тисяч лайків і понад 8 тисяч репостів. Користувачі мережі підтримали автора відео і засудили продавчиню. “Жах!”, “Викликати поліцію, підтягнути ветеранів …”, “Я б перед входом би поклав, щоб ноги витирали!”, “Хороший магазин. Є де одягати і вибрати рабів, якщо що”, – обурилися користувачі мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...