"Якщо я коли-небудь побачу їх знову, вони про це пошкодують": Восьмирічна дівчинка наважилася самотужки схопити озброєних грабіжників (відео)

Бріель провела дві ночі в лікарні, а потім повернувся додому і сміливо заявила: “Я затримаю їх наступного разу”.

Школярка Бріель Мінія грала на подвір’ї біля свого будинку в Кавіте (Філіппіни), коли чотири чоловіки пройшли повз. Троє з них, вдягнувши маски, підійшли до її батька, який щойно приїхав з роботи в білому авто, і, тримаючи його під прицілом, відібрали у нього всю готівку, поки четвертий грабував будинок. Коли група розбійників побігла з награбованим назад, на їхньому шляху стала маленька Бріель, яку сполохав шум, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Вона хоробро накинулася на озброєного грабіжника, і, вирвавши у нього з рук пакет із награбованим, впала та розсипала його вміст. Грабіжник схопив пакет із залишками та кинувся тікати до свого мотоциклу. Але безстрашна дівчинка підвелася та кинулася його наздоганяти. Коли вона вдруге накинулася на злочинців, її збили з ніг одним ударом. Обличчя і руки дитини були вкриті порізами і синцями.

Бріель провела дві ночі в лікарні, а потім повернувся додому і сміливо заявила: “Я затримаю їх наступного разу”. Вона сказала, що вона “не боїться” цих “боягузів” і наступного разу вчинить так само. І додала: ”Я так розлючена, що вони обікрали мого тата. Якщо я коли-небудь побачу їх знову, вони про це пошкодують”.

Прес-секретар поліції заявив: «Ми зібрали записи з камер відеоспостереження і вивчаємо відеоматеріали, щоб встановити особи злочинців”.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...