"Якщо президента цікавить довічне для корупціонерів, він має підготувати законопроекти, а не проводити опитування", - журналіст (відео)

За словами журналіста, Зеленський грубо порушив 106 і 19 статті Конституції України, а також Закон про державний реєстр виборців і 4 статті Виборчого Кодексу.

Юрій Бутусов

Головний редактор видання Цензор.НЕТ Юрій Бутусов закликає українців зробити все, щоб зірвати незаконне опитування, яке президент Зеленський збирається провести в день місцевих виборів. Про це Бутусов заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", передають Патріоти України.

"Для "слуг народу" "особливо великі розміри корупції" - це, напевно, розмір Юзіка. А особливо невеликий розмір корупції - це президент Зеленський. Тому президент Зеленський, якщо він хоче мати хоч якусь повагу, щоб з нього не сміялися, він має вивчити Конституцію України", - сказав Бутусов.

За словами журналіста, Зеленський грубо порушив 106 і 19 статті Конституції України, а також Закон про державний реєстр виборців і 4 статті Виборчого Кодексу.

"Президент - не гравець. Він не клоун у шапіто. Він зобов'язаний нести відповідальність за свої дії. Якщо президент відповідає, що його цікавить, який розмір відповідальності, то він має це питання правильно готувати. Подавати законопроєкти, для чого йому народ України дав право на законодавчу ініціативу", - вважає Бутусов.

"Він усього цього не використовує. Замість цього в інтересах своєї політичної партії, для того, щоб створити їй найкращі шанси і вбити шанси інших партій - опозиційних, - він проводить це опитування. Це чиста агітація. Це абсолютно незаконно. Це необхідно зірвати в день голосування, абсолютно незаконні речі", - додав журналіст.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...