"Якщо транзиту російського газу не буде, тоді не буде реверсу": Х*йло і його нечестиві мрії про Україну

Президент РФ Володимир Путін заявив, що реального реверсу газу не існує, а тому із закінченням дії договору про транзит російського газу через Україну вона може залишитися без газу.

Якщо не буде транзиту російського газу в Європу, Україна залишиться без газу. Про це на прес-конференції в Пекіні заявив президент Росії Володимир Путін, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Україна отримує газ удвічі дорожче, ніж могла б отримувати", – підкреслив Путін.

Він нагадав, що коли голова політради "Опозиційної платформи – За життя" Віктор Медведчук і позафракційний нардеп Юрій Бойко приїжджали до Москви, прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв і глава "Газпрому" Олексій Міллер пообіцяли, що ціна на газ буде меншою як мінімум на 25%, якщо безпосередньо отримувати його з РФ.

"А якщо транзиту не буде? Ви розумієте, що тоді не буде реверсу. Адже реверс – він же віртуальний... Від транзитної газової труби йдуть відгалуження на всю Україну... Жодного реального реверсу немає... Беруть газ у звичайному режимі, потім "на папері" пишуть, що це реверс. Частково заходять на територію сусідніх країн, звідти трубу проклали маленьку і вдають, що ганяють ці обсяги. Насправді їх немає", – підкреслив Путін.

Нинішній договір про транзит російського газу через Україну було підписано у 2009 році на 10 років, його дія закінчується наприкінці 2019 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...