Який тариф краще вибрати: У "Нафтогазі" розповіли, як платити на 40% менше

За рахунок чого можна заощадити...

Українці можуть платити за газ до 40% менше, якщо правильно виберуть постачальника блакитного палива і тариф. З 1 серпня кожен споживач може вибирати, у кого і за якою ціною купувати блакитне паливо. Про це розповів глава ЦПК "Нафтогаз" Максим Рабинович, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"До 40% можна економити і на ціні. Зараз усі постачальники пропонують різні ціни, місячні або річні тарифи, депозити (коли ви можете купити собі наперед визначений обсяг газу). Залежно від свого споживання клієнт може вибрати найбільш вигідну пропозицію. Наприклад, у нас є місячна і річна ціна. Річна – це коли ви фіксуєте ціну газу на весь рік і не залежите від коливань ринку", – розповів Рабінович.

У листопаді вартість газу за річним тарифом – 6,45 грн/м3. Кожен клієнт може приблизно оцінити, скільки може витратити. Загальний обсяг ділять на 12 частин: кожен місяць потрібно буде вносити рівні суми. При цьому якщо виявиться, що ви витратили більше, доведеться заплатити. Якщо навпаки – буде переплата.

Відзначимо, вартість блакитного палива в Україні більше не регулює Кабмін: кожен постачальник може сам встановлювати свою ціну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...