Якийсь фатум: Шість членів партії екс-глави Перу загинули в ДТП по дорозі на його похорон

Постраждали понад 20 осіб.

екс-президент Перу Алан Гарсія

Щонайменше шестеро людей загинули і понад 20 постраждали в результаті аварії в Перу, всі вони були членами партії померлого екс-президента Перу Алана Гарсії та їхали на його похорон, повідомляє портал El Comercio з посиланням на полковника національної поліції Хорхе Кастільо, передають Патріоти України.
Трагедія сталася о 4.00 ранку за місцевим часом в п'ятницю в районі Ліми. Автобус, який перевозив делегацію Американського народно-революційного альянсу (APRA), на мосту зіткнувся з огорожею, в результаті чого п'ять осіб вилетіли з салону і впали з моста. "Одна людина померла в лікарні Уачо. Шість загиблих, двоє жінок і четверо чоловіків. У лікарні перебувають 23 постраждалих, серед них людина, яка померла в лікарні", - наводить видання слова полковника.
Всього автобус перевозив 54 пасажира.
Гарсія (президент в 1985-1990 і в 2006-2011 роках) помер 17 квітня, наклавши на себе руки. Екс-президента намагалися затримати в його будинку в престижному районі Ліми Мірафлорес у справі про корупцію. Міністр внутрішніх справ Перу Карлос Моран повідомив журналістам, що вранці в середу поліція прийшла в будинок до екс-президента, він попросив дати йому час на дзвінок адвокату і пішов в кімнату. Поліція увійшла за ним і виявила Гарсію з пораненням голови, після чого він був доставлений в лікарню. Медики повідомили, що він отримав наскрізне поранення голови. Гарсія переніс три зупинки серця. Як повідомляє портал Utero, за рішенням його сім'ї почесті загиблому як колишньому главі держави надані не будуть.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...