Яскравий "кошлатий": Новий тренд мейк-апу "увірвався" в Instagram (фото)

Судячи зі сміливих макіяжів моделей в соцмережах, скоро в тренди знову виб'ється безумство. Макіяж за принципом «чим недбаліше, тим краще» вже зараз завойовує увагу.

«Кошлатий» макіяж став новим трендом Instagram, передають Патріоти України.
Темношкіра модель приміряла на себе яскраво-синій і блакитний кольори в поєднанні з сяючою пещеною шкірою. Дивуватися тут нічому. Instagram давно рясніє божевільними роботами візажистів, елементи яких підхоплюють б'юті-блогери і бренди. Колись і хайлайтер здавався чимось незвичайним, а зараз він лежить в косметичці кожної другої дівчини.
На синій макіяж зарубіжна аудиторія відповіла захопленням. Дівчині шлють компліменти і просять повторити макіяж в форматі відео.«Кошлатий» макіяж може приховувати в собі майбутні тренди. По-перше, ці скуйовджені брови. Візажистка приділила увагу тільки кольорам, але сама форма максимально неакуратна. Невищипані брови зачесані і укладені по напряму вгору. Таке вже не перший день зустрічається у моделей на подіумах.

Наступний пункт - яскраві тіні. Косметичні бренди і тут вже напоготові: ABH, Huda Beauty, Colorpop, Morphe і багато інших раз у раз випускають яскраві палетки. Знайти такі ж, як у моделі, синій і блакитний кольори не складе труднощів. Важливим трендом могли б стати недбалі вії, як у героїні «кошлатого» макіяжу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...