Яскравий метеор освітив нічне небо над Японією (відео)

Метеор пролетів за кілька секунд, залишаючи за собою хвостообразний слід.

В Японії зафіксували в небі падаючий болід (яскравий метеор). Відео опублікував телеканал NHK в Twitter, передають Патріоти України.

Таке явище помітили на заході країни в нічному небі з суботи на неділю, з 28 на 29 листопада. В мережі почали публікувати відео падіння боліда. На них видно, що метеор пролетів за кілька секунд, залишаючи за собою хвостообразний слід. Він вибухнув, опромінивши все небо, а потім згас.

"Судячи з яскравості спалаху, цей болід можна віднести до так званого класу повного місяця", - йдеться в пості телеканалу, який цитував слова фахівця міського музею Хірацука, що спеціалізується на болідах.

За словами японських експертів, проаналізувавши відео можна визначити траєкторію польоту боліда. Завдяки цьому можливо навіть встановити його походження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...