"Явно не читав правила поводження зі зброєю": Усику дісталося "на горіхи" через випадок на полюванні (відео)

Крім всього, боксера звинуватили у порушенні українського законодавства...

Олександр Усик сходив на полювання, на якому зробив випадковий постріл. На щастя, до трагедії це не призвело. Також українського боксера розкритикували за використання освітлювальних приладів. Відео полювання спортсмена опублікував YouTube-канал "Ні пуху, ні пера!", передають Патріоти України.

У підписі до відео йдеться, що Усик полював у мисливському господарстві "Фауна", і це йому допомагає відновлюватися після бою.

Користувачі мережі залишилися незадоволені поведінкою українця і написали чимало гнівних коментарів.

  • На 4:05 хвилині Усик сам оф*гел, що він зробив не так. Слава Богу все обійшлося добре!
  • Для чого це тільки всім людям показувати? Це ж можна було вирізати. Всім колись треба вчитися. Після цього Олександр вже буде знати, що спуск - це небезпека! І нічого в цьому поганого немає! Це був адреналін. Все ж обійшлося, слава Богу!
  • А, що ніхто не помітив, що Саня "туканув" (зробив мимовільний постріл) пальчики, трохи не розгорнулися в іншу сторону?! Явно не читав правила поводження зі зброєю!? Дозвіл і ружбай, по-ходу, подарунок на день народження?! Коли бачу таких "мисливців" - шерсть на спині сторч стає. Ще, по-моєму, Саня і лукавить: "чотири роки полюю - жодного трофея!?" А з ружбая "лупить" більше всіх. І найцікавіше, що Мартіян розуміє, що Усик бреше, але старанно слухає і подмахує (походити, подивитися, як листя падають...) тобто, підлабузництвує.
  • Це полювання!? Хм....чим займаюся я 30 років? Якоюсь ходьбою, пошуками, вистежуванням, приманюванням... А виявляється полювання воно таке... стілець, насіння! Усик хороший спортсмен, але випадкова, притягнута за вуха, людина в полюванні! Недодивився перший раз за всю історію існування цієї передачі.
  • Техніка безпеки кульгає;
  • Саня полювання не твоє! Таких помилок допускати не можна! Якби летіла качка в іншу сторону ти б застрелив напарника!
  • Шановні, а постріл з нарізної в бік загоничів вас не обурив??? Така робота ведеться що б захистити ім'я мисливця, а тут такий ролик!!! Ганьба.
  • Полювати з застосуванням штучних світлових джерел, приладів та пристроїв для підсвічування мішеней заборонено (ст. 20 Закону України "Про мисливське господарство та полювання").
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...