"Ідеальний варіант для Путіна": Астролог передбачив майбутнє окупованого Донбасу

Офіційна Москва ніколи не визнає так звані "народні республіки" Донбасу частиною території Російської Федерації.

Відомий астролог Влад Росс змалював плани Кремля по окупованій частині Донбасу, розповівши, чого регіону чекати в найближчому майбутньому, передають Патріоти України.

"Мій прогноз однозначно 100 тисяч разів, навіть 200 тисяч разів: ніколи Донбас офіційний Кремль не визнає своєю територією взагалі в принципі. Кремлю і Путіну, особливо, поки він при владі, найбільш приємно і сприятливо, як в своєму розпорядженні ситуація, якщо буде така ситуація, як у Абхазії з Грузією і Північною Осетією, як у молдаван з Придністров'ям. Все робиться для того, щоб ця ракова пухлина в тілі України перебувала і далі. Це ідеальний варіант для Путіна, щоб ні в якому разі Україна не увійшла ні в НАТО, найголовніше, і на другому місці, щоб не увійшла в ЄС, а щоб увійшла в Митний союз. Це про що мріє товариш Путін, дні якого добігають кінця в історії РФ", - уточнив Росс.

Донбас, за словами астролога, повернеться до складу України, але тільки після відходу з президентського поста Володимира Путіна. Більш того, у офіційного Києва є шанс поставити крапку в багаторічній війні вже в кінці 2020 року на зустрічі в "нормандському форматі" в Берліні. Для цього Володимир Зеленський повинен якомога довше затягувати можливість персональних переговорів з російським колегою, вважає Росс.

Раніше Влад Росс попереджав, що 2020 рік ризикує стати одним з найскладніших в історії України, однак настане час позитивних змін, після чого для Української держави почнеться рік благоденства. А в травні, за прогнозом астролога, в мінському процесі відбулися революційні зміни, які посилять переговорні позиції офіційного Києва: Росія готова прийняти частину умов України і піти на поступки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...