Ідеолог "ДНР" розповів про "бажання Зеленського"

Манекін переконаний, що діючий президент України Володимир Зеленський, нібито «хоче зосередитись на деіндустріалізації економіки України».

Ідеолог «ДНР» Роман Манекін на своїй сторінці в соцмережі «підбив підсумки» подій в «республіці» за минулий рік, передають Патріоти України.

За його словами, на даний момент жителі «республік» готові до проведення «вільних виборів» в ОРДО і висловив припущення, що діючий президент України Володимир Зеленський, нібито «легко відмовиться від прямого контролю над ОРДО, оскільки зосередиться на деіндустріалізації економіки України.

Манекін пише: «Все это сулит Зеленскому большие „быстрые деньги“, которые он намерен потратить на строительство дорог… в общем, создание „картинки“ взрывного роста экономики, что обеспечит ему благоприятный политический имидж. Зеленский хотел бы пойти дальше. И — повторюсь! — готов отказаться от Донбасса, но не в пользу интеграционных процессов на постсоветском пространстве, а в пользу Европы».

Також, Манекін уточнив, що «Мінські домовленості» передають Донбас "в руки європейських політиків" і зазначає, що Європі він, нібито, не потрібен, так як його промисловість розвалена: «Нет, по большому счету, Донбасс Европе не нужен. И именно поэтому они не продавливают реализацию минских соглашений, довольствуясь тем обстоятельством, что их роль в Донбассе зафиксирована документально на самом высоком уровне (резолюцией СовБеза ООН — куда выше?) и в любой момент может быть реализована. Европейцы не спешат брать Донбасс под контроль».

Однією з головних проблем ОРДО Манекін назвав чинну «владу республіки», яка складається з людей, які «в силу інтелектуальних здібностей, структури свідомості, освіти, не здатні до власне політичної діяльності». З гіркотою «ідеолог» визнав: «Донбасс обезлюживается, экономика разрушается лавинообразно. Хотя при иных кадровых раскладах дела могли бы обстоять диаметрально противоположным образом. Собственно, с указанными неутешительными итогами, Донбасс встречает Новый, 2020. год. Ничего существенного в политическом смысле в 2019 году в регионе не произошло».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...