Ідіоти на дорозі: У Житомирі п'яний водій затиснув руку поліцейського склом дверей і протягнув по дорозі (відео)

Інспектор отримав травми, попередньо, у вигляді забитих місць, саден і розтягнення зв’язок.

У вівторок, 30 липня, в Житомирі, співробітники поліції зупинили автомобіль Renault, який рухався з включеним аварійним світлом. Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Житомирської області, передають Патріоти України.

Водій машини мав явні ознаки сп’яніння. Під час спілкування з поліцейськими чоловік відмовлявся відповідати на запитання інспекторів і надавати посвідчення на право керування авто. Потім водій підняв склопідіймач своїх дверей, затиснувши при цьому руку інспектора патрульної поліції, і різко почав рух.

В результаті він простягнув співробітника поліції за своїм автомобілем близько 35 метрів. Інспектор отримав травми, попередньо, у вигляді забитих місць, саден і розтягнення зв’язок. Йому була надана медична допомога. Водій з місця пригоди зник.

“Зараз крім адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, йому загрожує ще й кримінальна, оскільки за даним фактом розпочато досудове розслідування”, – йдеться в повідомленні.

Розслідування цієї справи триває.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...