"Ідіотизм вищої міри": Слова легендарного співака про Путіна розлютили російського продюсера

Пригожин переконаний, що "маленькі карликові країни завжди комусь належать"...

Росія "простягла руку" грузинському співакові і акторові Вахтангу Кікабідзе, який критикує владу в РФ. Про це заявив російський продюсер Йосип Пригожин, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Я обурений і обурююся. Його коментарі викликають у мене шок. Це старечий маразм. Це ідіотизм вищої міри. Ми познайомилися під час війни в Грузії. Йому Росія простягнула руку", – сказав Пригожин.

"Чому він вирішив, що Грузія вільна? Маленькі карликові країни завжди комусь належать. Бути Швейцарією не вийде. Грузія або буде під НАТО, або під Росією", – додав продюсер.

Нагадаємо, що в серпні 2008 року Кікабідзе відмовився виступати в Росії після війни в Південній Осетії і визнання Москвою незалежності цієї республіки та Абхазії. Також він відмовився від врученого президентом Росії ордена Дружби народів, заявивши, що поважає російський народ, але не може приймати нагороди і виступати з концертами там, де його "хочуть побити". З тих пір він в РФ не приїжджав.

Також актор виступав проти агресії Росії на Донбасі і анексії Криму, називаючи президента РФ Володимира Путіна окупантом. А в березні 2018 року Кікабідзе заявив, що пішов би воювати на Донбас, якби не вік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...