Ідліб у вогні: Туреччина громить асадівсько-путінські війська, збито російську "пташку"

Конфлікт в Сирії наростає: турецькі військові у відповідь на обстріли своїх позицій з боку Дамаска завдали ударів по великій кількості об'єктів, підконтрольних режиму диктатора Башара Асада.

Турецька армія, що підтримує сирійську опозицію, у відповідь на обстріл своїх військових в Ідлібі з боку урядової армії САР завдала ударів по 115 цілям асадитів, вразивши при цьому 101, а також збила вертоліт російського виробництва, інформує турецьке агентство "Анадолу" з посиланням на Міністерство оборони Турецької Республіки, передають Патріоти України.

З'явилася інформація, що турецька артилерія вразила 115 цілей на позиціях армії Асада у відповідь на обстріл з важкої артилерії поста в районі аеропорту Тафтаназ, розташованого в східній частині провінції Ідліб.

Крім того, Збройні сили Туреччини зуміли підбити вертоліт сирійської армії російського виробництва. Турецька сторона стверджує, що це також була відповідь на артилерійський обстріл турецьких військових в Ідлібі, який призвів до загибелі п'яти військовослужбовців Республіки.

Як ми повідомляли раніше, турецька армія за кожного вбитого знищує вдесятеро більше солдатів асадо-путінсько-іранської коаліції.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...