"Йдуть бої за територію": На Одещині згоріла тераса кафе на центральному пляжі (фото, відео)

Місцеві жителі впевнені, що без підпалу тут не обійшлося...

У ніч на п'ятницю, 8 травня, багато жителів міста Чорноморська під Одесою чули гуркіт в прибережній зоні. Місцеві жителі стали дзвонити по номерам спецслужб, повідомляли про пожежу на вулиці Пляжний, в зоні за кафе «Чорна каракатиця», передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

«На спецлінію "101" надійшло ряд повідомлень, - розповіли в Чорноморському відділі ДСНС. - Люди повідомляли про полум'я, яке видно на території центрального пляжу. Туди оперативно направили наших бійців».

На пляжі відкритим полум'ям горів літній дерев'яний майданчик закладу громадського харчування, між кафе «Місячне сяйво» і нічним клубом «Метрополіс». Площа загоряння - 45 квадратних метрів.

Через годину пожежним вдалося впоратися з вогнем. При розборі згорілих конструкцій виявили уламки металевого балона.«Пожежники були, можна сказати, в кроці від загибелі. Якби цей балон з киснем вибухнув, коли там уже велися рятувальні роботи, уникнути людських жертв було б неможливо», - доповнили в відділі ДСНС.Там уточнили, що подібні балони повинні знаходитися в спеціальних металевих фіксованих ящиках. На думку фахівців, трагедія не сталася тільки завдяки щасливому випадку.Зараз всі матеріали передані слідчим поліції. Їм належить розібратися, уточнити всі обставини НП і виявити винних.

Місцеві жителі кажуть: «Без підпалу тут не обійшлося: йдуть бої за пляжну територію».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...