Є чому повчитися молодим: Ефектна Мей і бабуся з України, або ТОП-5 моделей віком 70+ (фото)

Вони довели, що вік - лише цифра в паспорті.

У XXI столітті ми можемо спостерігати за речами, які ще 20-30 років тому здавалися фантастикою. І мова йде не тільки про розвиток технологій, а й про стандарти краси. Якщо в 1990-х, вимовляючи слово "модель", всі представляли молоду, високу, худу дівчину з ідеальними параметрами, порцеляновою шкірою та шовковистим волоссям, то сьогодні це поняття є значно ширшим, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

В останні кілька років з'явився тренд на моделей plus-size, а також моделей у доволі поважному віці. theLime вирішив розповісти вам про п'ять шикарних жінок, яким вже давно не 20 років, але це не заважає їм займатися моделінгом.

Мати мільярдера, всесвітньо відомого винахідника Ілона Маска Мей Маск в свої 72 роки не тільки прекрасно виглядає, але і продовжує займатися модельним бізнесом вже понад 50 років.

У 1969 році Мей стала фіналісткою конкурсу краси "Міс Південна Африка". Вона знімалася для реклами пластівців Special K, в рекламі компанії "Ревлон", у відеокліпі відомої співачки Бейонсе, оголеною на обкладинці номера журналу Time, присвяченого проблемам зі здоров'ям; з'являлася на обкладинці журналу Elle Canada в 2012 році і знялася в рекламній кампанії для Target і Virgin America. У 2015 році вона підписала контракт з IMG Models.

Мей Маск

А от українка Галина Герасимова кар'єру моделі почала тільки в 69 років. Сьогодні їй 73, вона веде активний спосіб життя та ділиться своїми фото в Instagram.Майже все своє життя Галина присвятила дітям і чоловікові-військовому - через його професію сім'я постійно переїжджала з місця на місце. У Києві вона довгий час працювала аспірантом в Науково-дослідному інституті.

Галина Герасимова

Стати моделлю в такому поважному віці допоміг щасливий випадок. Її онук Іліан сфотографував бабусю на одному зі свят і виклав фото в Instagram. Зображення випадково помітила кастинг-менеджер відомого журналу і відразу ж запропонувала Галині прийти на зйомку. Зараз вона постійно знімається, бере участь в різних проектах і навіть стала рекордсменкою книги рекордів України як найстарша модель.

Американська актриса та супермодель Лорен Хаттон у свої 77 років доводить, що можна виглядати чудово. Вона розпочала кар'єру моделі в 1960-х, знявшись у рекламі. У 1974 році вона підписала контракт на рекордний $1 мільйон з компанією Revlon і була обличчям бренду до свого 40-річчя. Також вона зіграла в 44 фільмах і з'являлася на обкладинці журналу Vogue рекордні 26 разів.

Лорен Хаттон

У жовтні 2005 року, коли Хаттон був 61 рік, вона погодилася позувати оголеною для журналу Big, і заявила, що жінки у віці не соромилися свого тіла.

Кармен Делль'Орефіче - американська модель, ім'я якої занесене до Книги рекордів Гіннесса як подіумної модель з найдовшою кар'єрою. На сьогоднішній день їй 89 років.

Кармен Делль'Орефіче

Кармен було 14 років, коли одного разу в автобусі з нею познайомилася молода жінка і запропонувала спробувати себе в якості моделі. Справа в тому, що чоловік жінки, Герман Ландшофф, був фотографом відомого модного журналу Harper's Junior Bazaar, і шукав нові обличчя. Ця зйомка була не дуже вдалою, проте завдяки їй Кармен помітили редактори Vogue, з яким вона підписала контракт.

Обкладинка Vogue 1947 рік з Кармен Делль'Орефіче

У жовтні 1947 року її фотографія з'явилася на обкладинці Vogue. Ця подія зробила Кармен однією з чотирьох наймолодших моделей за всю історію журналу. Після цього дівчина залишилася в модельному бізнесі і працювала до 32 років. Потім вона вирішила закінчити кар'єру, але через 15 років повернулася.

За ці роки Делль'Орефіче встигла представити майже кожен відомий бренд, серед яких Moschino, Lancaster, Rolex, Target, Chanel, Missoni for Lindex, Banana Republic, Elizabeth Arden, GAP та інші.

Ще одна жінка, якою можна захоплюватися, - 92-річна британська модель Дафні Селф. У віці 21 року вона виграла місцевий конкурс серед дівчат для обкладинки журналу та приєдналася до лондонського Gaby Young Agency, де навчилася професії моделі. Дафні була моделлю для художників, працювала в будинку моделей, з'являлася в комерційній рекламі різних товарів від одягу до сухих сніданків.

Дафні Селф

Дафні припинила активну роботу в якості моделі, коли вийшла заміж, переїхала до Хартфордширу та почала виховувати дітей. Коли їй було 70 років, її чоловік помер, і вона знову повернулася до модельного бізнесу, в якому працює досі.

У віці за 70 вона прикрасила обкладинку журналу Vogue, з'являлася в рекламних показах відомих брендів, в числі яких TK Maxx, Vans та Dare to Wear, а також працювала на подіумах. У своєму поважному віці Селф є дуже затребуваною моделлю, чиї послуги коштують до $2000 за один робочий день.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...