"Є просто міф!": Політолог розповів, що стоїть за словами Трампа про угоду Зеленського з Путіним

Відповідне висловлювання американського лідера не варто сприймати як продуманий план і чекати якихось підступів від Вашингтона.

Президент США Дональд Трамп хотів би, щоб між президентом України Володимиром Зеленським і російським лідером Володимиром Путіним була укладена угода. Однак, говорячи про це, він, скоріше всього, не знав, якою би хотів бачити цю угоду. Про це заявив політолог Володимир Фесенко, передають Патріоти України.

За його словами, відповідне висловлювання американського лідера не варто сприймати як продуманий план і чекати якихось підступів від Вашингтона.

Однак, ті, хто побоюються того, що станеться якийсь невигідний Україні «обмін», роблять це даремно, зазначив політолог. «Яка велика угода?! Слухайте, цей міф п’ять років вже існує, але він не відповідає дійсності. Яка велика угода. Немає її. Є просто міф про велику угоду, за яким нічого не стоїть. Вже обіцяли, що обміняють Україну на Сирію, потім на Венесуелу, ну і що? Нічого цього не сталося. Ніхто нічого не збирається змінювати. До речі, в першу чергу Путін не збирається міняти. Тому немає ніякої великої угоди, навіть близько. Але є побажання Трампа – позбутися від проблеми», – резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...