"Є речі, які не вимірюються грошима": У Зеленського розповіли про зарплати в "Слузі народу"

Лідер партії зазначив, що зарплата нардепа в Україні на сьогоднішній момент достатня для нормального існування.
Дмитро Разумков

Члени партії "Слуга народу" готові працювати за ту зарплату, яка належить народному депутату за законом. Про це перед виборами у Верховну раду 2019 сказав перший номер та голова цієї політичної сили Дмитро Разумков, передають Патріоти України.

В інтерв'ю "Вікна-новини" політтехнолог зазначив, що зарплата нардепа в Україні на сьогоднішній момент достатня для нормального існування (близько 30 тис. грн).

Також він підкреслив, що в Європі заробітні плати чиновників "не нечувані". "Вони не отримують по мільйону євро в місяць. У них гідна заробітна плата, хороший соцпакет, який поширюється не тільки на чиновника, але і на всю сім'ю. Для них важлива повага в суспільстві. А якщо чиновник щось порушить, він отримає вовчий квиток на все життя. Працюють і батіг, і пряник", - сказав Разумков.

При цьому він зазначив, що "хробак корупції буде жити, він нікуди не дінеться". "Завжди знайдеться паршива вівця, яка вирішить, що можна залізти в кишеню бабусі. Інше питання, що повинен бути механізм, який за таку ідею дуже непогано дасть по руках. І так, щоб іншим не було повадно ж", - додав політик.

А ось так званої партійної зарплати в "Слузі народу", говорить Разумков, не передбачається. "За що ми повинні платити людям в партії? Є речі, які не вимірюються грошима", - сказав він і додав, що члени його партії розуміють, що йдуть в Раду, щоб "працювати в інтересах держави".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...