Є ще порох в порохівницях: Шон Пен одружився з дівчиною, котра вдвічі молодша від старого ловеласа

Весілля Шона і Лейли було скромним. Про нього стало відомо тільки завдяки вітанням, які адресували молодим в соцмережах їхні близькі друзі.

Відомий американський актор і режисер Шон Пенн одружився на Лейлі Джордж, з якою зустрічався останні чотири роки. Друзі молодят вітають їх в соцмережах. Для Шона це третій шлюб. Для 28-річної Лейли - перший. Пенну 17 серпня виповнюється 60 років. Ось такий подарунок він зробив собі до ювілею, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Володар двох премій «Оскар» (за ролі у фільмах «Таємнича ріка» і «Харві Мілк») Пенн був одружений на Мадонні. До речі, їх весілля теж відбулася в серпні, тільки в 1985 році. Мадонні в той день виповнилося 27 років, Шонну на наступний день стукнуло 25. Їх весілля вилилося в гучний скандал. Наречений, який відрізнявся буйною вдачею, обстріляв вертоліт з папараці, які неодмінно хотіли сфотографувати молодят і їхніх гостей. Шлюб вийшов таким же вибуховим. Пенн звинувачував дружину в невірності і влаштовував їй сцени ревнощів. Вони двічі мали намір розійтися і в підсумку реалізували свої наміри в 1989 році.

До речі, до Мадонни у Пенна були романи з двома актрисами - Елізабет Макговерн (вони навіть були заручені) і Сьюзан Сарандон. Ще не оформивши розлучення з першою дружиною, Шон переїхав від неї до акторкою Робін Райт (серіал «Картковий будиночок»). У квітні 1991 року у них народилася дочка Ділан Френсіс. У серпні 1993 року з'явився на світ син Хоппер Джек. Однак в 1995 році Шон і Робін розлучилися. Пенн захопився співачкою Джуел.
Навесні 1996 року він повернувся до Робін, і вони одружилися в квітні того ж року. Проблеми в цьому шлюбі почалися через 20 років. У всякому разі, тоді про них стало відомо, тому що Робін подала на розлучення. Правда, потім вона відкликала свою заяву. Але в квітні 2009 року знову звернулася до суду з тим же проханням. В результаті подружжя офіційно розлучилося в липні 2010 року.
Протягом приблизно двох років - з 2013 по 2015 рік - у Пенна був роман з актрисою Шарліз Терон. Але до весілля справа не дійшла.
У Лейли Джордж особисте життя не так багате романами, як у її чоловіка. Вона теж знімається в кіно, але не часто. Відома ролями в фільмах «Смертельні машини» (друга назва - «Хроніки хижих міст») і «Біллі Кід». Лейла - дочка голлівудських зірок Грети Скаккі ( «Презумпція невинності») і Вінсента Д'Онофріо («Суддя»). До речі, її батько всього на рік старше Шона Пенна.Весілля Шона і Лейли було скромним. Про нього стало відомо тільки завдяки вітанням, які адресували молодим в соцмережах їхні близькі друзі. Одним з перших привітав молодят актор Джош Бролін, партнер Пенна за фільмами «Харві Мілк» і «Мисливці на гангстерів».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...