Є загиблі і поранені: На Росії обстріляли автобус і зупинку з людьми (фото)

Як розповідають очевидці, чоловік не розстрілювала безпосередньо автобус, – в транспортний засіб потрапила дріб, коли хлопець стріляв по перехожих.

У місті Бор Нижегородської області невідомий розстріляв пасажирів рейсового автобуса і зупинку з людьми. Загинули три людини, ще троє поранені, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Нападник мав при собі рушницю і рюкзак, а після скоєння злочину втік до лісу. Постраждалим на місці надали допомогу.

Пошуками злочинця зайнялася слідчо-оперативна група.

Як повідомив Telegram-канал "Подъём" з посиланням на слова діспетчера автобусного парку, якому належить 107 автобус, водій та пасажири автобусу не постраждали. Чоловік влучив у людей на зупинці.

Як повідомляють журналісти з посиланням на слова очевидця, молода людина (відомості про її віці розходяться) не розстрілювала безпосередньо автобус – в транспортний засіб потрапила дріб, коли хлопець стріляв по перехожих.

За словами ще одного з очевидців, хлопець приїхав до бабусі. Він почав стріляти, вибіг на вулицю, стріляв в автобус, вбив трьох людей, поранив бабусю, перехожого і жінку.

"В бігах зараз. Все дороги перекрили. Всіх по домівках розігнали", – розповів місцевий житель виданню.

Він також поділився фото двору, де почалася стрілянина.

Двір, де почалася стрілянина

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...