Єдиного українського медаліста останнього чемпіонату світу з плавання вдома не привітали навіть СМСкою (відео)

Михайло Романчук на сьогодні головна олімпійська надія України у плаванні. 23-річний спортсмен має в активі два срібла чемпіонатів світу, два золота, срібло і дві бронзи чемпіонатів Європи, золото і срібло Юнацьких Олімпійських Ігор.

На чемпіонаті світу з водних видів спорту, який проходив у південнокорейському Кванджу, єдину медаль збірній України з плавання приніс рівнянин Михайло Романчук. Вдруге в своїй кар’єрі 23-річний спортсмен став срібним призером світової першості на дистанції 1500 м вільним стилем. Цього разу дистанції українець подолав за 14,37,63. Під час нетривалого відпочинку у рідному місті, спортсмен дав інтерв’ю місцевому телеканалу «UA:Рівне», в якому розповів, що на малій батьківщині його міжнародний успіх проігнорували, передають Патріоти України.

- Це проблема не тільки Рівного, а українського спорту в цілому. Можливо менталітет такий у людей. Але мені здається, що дуже багато що залежить від нашого керівництва. От наприклад за чемпіонат світу мене не привітали ні в міській, ні в обласній адміністрації. Здається одна єдина медаль чемпіонату світу збірної України - для Рівного це подія. Але навіть дякую ніхто не сказав, - відзначив Михайло Романчук, - Прикро, що таке ставлення. Я роблю свою роботу якнайкраще, стараюся представити свою країну, своє рідне місто, а у відповідь отримую просто нуль. Таке ставлення не тільки до мене, а ставлення до всього спорту в Рівненській області загалом. Одна єдина медаль чемпіонату світу - а ніхто не запросив, навіть не написав СМСку. Так пройшло, ніби у нас кожного дня виграють ці медалі."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...