Єдиний "незговірливий": "Кремль чекає зміщення Порошенка", - Цибулько

Кремль розраховує на зміщення Петра Порошенка з посади президента, щоб домовлятися з новим главою держави.

Про це заявив політолог Володимир Цибулько у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"Зараз вже стало очевидним, що Кремль хоче прибрати Порошенка і домовитися з новим президентом. Фактично їм вигідний будь-який з рейтингових кандидатів, окрім чинного глави держави. Вже не перший тиждень спостерігаю за істерикою в російській пропаганді, пов'язаної з виборами в нашій країні. Рідкісний випадок, коли і "опозиційні" і "федеральні" сходяться в одному: найгірший варіант для Путіна і Кремля – перемога Порошенка і ще п'ять років його президентства", – вважає політолог.

За його словами, з точки зору російської пропаганди – це цілком логічно. "І в загальному це цілком логічно. Зеленський – недосвідчений політик, Путін легко обведе свого тезку навколо пальця. Висловлюючись мовою пітерських підворіть: "Розведе як лоха". Так що Зеленський-президент – вдалий варіант. Кремлю такий підходить", – зазначив експерт.

У той же час, на його думку, найзручніший кандидат для Москви – це Юрій Бойко. А єдиний неприйнятний – Порошенко.

"Бойко – це взагалі міньйон, який буде згоден у всьому з Путіним і з прагненням "відмінниці" буде виконувати будь-яку домашню роботу, яку поставить Кремль. А ось зламати Порошенка Москві не вдалося: п'ять років він не йде на поступки і не хоче "договорняків". І отримати ще на п'ять років такого "незговірливого" президента Москві дуже не хочеться. Ось вони і спустили всіх псів з ланцюга і б'ють по Порошенку з усіх знарядь", – підсумував Цибулько.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...