Єгерську бригаду для оборони півночі країни створено в Збройних силах України

Підрозділ запрошує охочих для проходження служби. Найбільш пріоритетними названі чинні та колишні військовослужбовці Сил спеціальних операцій і військової розвідки.

Для посилення оборони на північному напрямку в Збройних силах України створена окрема єгерська бригада, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

61 ОПЄБР постала на базі 61 бригади Корпусу резерву. “Відповідно до спільної Директиви МОУ та ГШ ЗСУ від 25 квітня 2019-го, 61 окрема піхотна бригада Корпусу резерву була переведена до бойового складу як 61 окрема піхотна єгерська бригада з головною метою посилення оборони України на північному кордоні”, – пишуть представники бригади.

Єгерські підрозділи призначені для ведення бойових дій у лісовій і болотистій місцевостях і комплектуються лише військовослужбовцями контрактної служби, які мають досвід бойових дій, або цивільна діяльність яких має спорідненість зі специфікою бригади – мисливці, єгері, співробітники лісових господарств.

Єгерська бригада запрошує охочих для проходження служби. Найбільш пріоритетними названі чинні та колишні військовослужбовці Сил спеціальних операцій і військової розвідки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...