Їй було 80: Померла мати Ігоря Коломойського

Про маму олігарха взагалі відомо досить мало - лише те, що за освітою вона інженер і працювала в інституті Дніпропетровська "Промбудпроект".

У вівторок, 4 серпня, стало відомо про смерть Зої Ізраілівни Коломойської - матері українського олігарха Ігоря Коломойського. Про це повідомляє сайт Об'єднаної єврейської громади України, передають Патріоти України.

"4 серпня 2020 роки (14 ава 5780 року за єврейським календарем) стала відома сумна звістка про те, що покинула матеріальний світ душа Зої Ізраілівни Коломойської - матері Президента Об'єднаної єврейської громади України Ігоря Валерійовича Коломойського", - йдеться в повідомленні.

Мати бізнесмена померла на 81-му році життя. Де це сталося і що саме стало причиною її смерті, не уточнюється.
Об'єднана єврейська громада України від імені єврейської спільноти, від імені єврейських громад і організацій України висловила співчуття родині Коломойських.
"Барух Даян hа-Емет! Благословен Суддя праведний! Хай підніметься душа Зої Ізраілівни в Ган Еден, та зарахує її Всевишній до сонму праведних, та вкриє під крилами Шехіни Своєї, і нехай буде пам'ять про неї благословенна", - йдеться в повідомленні.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...