Їй наче знову 34: Шерон Стоун, якій уже 62, у чоботах-панчохах і пікантній сукні повторила культовий кадр з "Основного інстинкту"

Зірка, яка навесні відзначила 62-річчя, все така ж активна і експресивна.

Шерон Стоун знімається в серіалах і фільмах, займається активною громадською діяльністю і бере участь у фотосесіях. Часом – досить пікантних, передають Патріоти України.

Так, кілька днів тому вона представила нову зйомку для The Daily Telegraph. В ній актриса представила масу стильних образів, які показали, як неймовірно свіжо виглядає Шерон в свої роки. А кілька годин тому легендарна актриса представила чергову фотосесію в своему блозі для журналу Town&Country.

Серед стильних і яскравих кадрів, представлених тут, окремо виділяється один – на фото Шерон відтворила легендарний кадр з фільму, який зробив її всесвітньо відомою – "Основний інстинкт". У ньому Шерон сиділа в кріслі, закинувши ногу на ногу, а руки поклавши на підлокітники крісла. Тепер знаменитість позує на дивані, взувши чоботи-чудки і звабливу сукню з червоної шкіри з глибоким вирізом.

Кадр, що нагадує сцену з "Основного інстинкту"

В інтерв'ю актриса знову підняла тему домагань: вона відверто розповіла про те, як їй відмовили в ролі, так як вона не захотіла сісти на коліна режисерові. Ще одне питання, якого вона торкнулася – вік. "Я думаю, вам потрібно вибрати, як ви хочете старіти", – сказала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...