"Її очі не могли дивитись прямо": Екснардеп красиво "зробив" соратницю Януковича у прямому ефірі (відео)

Під час вечірнього ток-шоу на телеканалі NewsOne між ексміністром юстиції Оленою Лукаш і екснардепом від Радикальної партії Ляшка Дмитром Линьком сталася конфронтація.

Лукаш вирішила особисто звернутися до Линька стосовно кримінального переслідування головного редактора сайту Страна.UA Ігоря Гужви, передають Патріоти України.

Ексміністр юстиції звинуватила Линька в тому, що саме через екснардепа Гужва зараз знаходиться в Австрії, у Відні, і не може повернутися на батьківщину, пройшов складну процедуру перевірки і визнаний особою, переслідуваною державою Україна за свою діяльність. "Нещодавно Ваш колега Мосійчук, який точно мені не друг, він не брат і не знайомий, заявив, що Вас, Линька, підставило СБУ. Вони вийшли на Вас і попросили допомогти. Вам обіцяли, що Гужву будуть "пакувати" як сепара і агента Кремля, обіцяли Вам віддячити. Скажіть, в словах Мосійчука є правда, чи він відверто брехав?" - "атакувала" Лукаш.

"Ви знаєте, пані Олена, коли я Вас вперше побачив, в суді коли Ви захищали Гужву, я, чесно кажучи, здивувався, що Ви взагалі перебуваєте в Україні: я думав, що Ви або втекли, або сидите в тюрмі. Що стосується слів Мосійчука, знаєте, коли Господь хоче покарати людину, він забирає у неї мозок. і мені дуже шкода Ігоря, який зараз готовий бути адвокатом і давати будь-які інтерв'ю або за три копійки, або просто по своїй дурості. Тому в цих словах немає ні слова правди", - парирував випад ексміністра Линько.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...