Ікона стилю: Що допомагає Кейт Міддлтон уникати незручних ситуацій на заходах (фото)

Герцогиня Кембриджська використовує хитрий прийом для позування.

38-річна Кейт Міддлтон, яка відома своїм витонченим стилем, часто доповнює вбрання модним клатчем. Експерт з етикету Міка Майер в інтерв'ю The Sun роз’яснила, що аксесуар виконує важливу функцію, передають Патріоти України.

«Кетрін знає, як уникнути незручних ситуацій на заходах. Вона використовує свій власний прийом. Він підійде всім жінкам, які знаходяться на публіці й не знають, куди подіти руки. Коли ви йдете, переконайтеся в тому, що ваші плечі відведені назад, а клатч знаходиться перед вами. Коли ви стоїте, перевірте, щоб пальці ніг були направлені вперед і були паралельні один одному, переконайтеся, що ви тримаєте руки разом, і ваші пальці спрямовані вниз і не відокремлені один від одного», — говорить Майер.

«Важливо тримати клатч двома руками, оскільки одна рука може виглядати напруженою», — додала Міка. Цікаво, що королівським особам категорично забороняється носити клатч під пахвою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...